Ons team

Paul Veninga

Paul Veninga

Functie: Projectmanager, huisvestingsadviseur

Over: Paul zorgt ervoor dat uw huisvestingswensen worden gerealiseerd. Hij neemt u veel werk uit handen en begeleidt voor u de verbouwing of renovatie van A tot Z. Ideaal als u niet de kennis of genoeg tijd hebt om een bouwproject te begeleiden. Neem vrijblijvend contact met hem op, hij is u graag van dienst!

Cindy van Vliet

Cindy van Vliet

Functie: Personal Assistent

Over: Cindy assisteert bij projecten en regelt alle randzaken; van email- en agendabeheer, social media tot de boekhouding en nog veel meer.

Heinz Hoek

Heinz Hoek

Functie: Projectinrichter

Over: Heinz ontzorgt u op het gebied van interieur. Het aanbod van producten is breed en varieert van een enkel product tot een totaaloplossing voor uw nieuwe kantoor. Heinz begeleidt u graag bij de keuze voor en aanschaf van projectstoffering, (maatwerk) meubilair, zitoplossingen, ergonomische hulpmiddelen en producten ter verbetering van de akoestiek.

Cindy Meeldijk

Cindy Meeldijk

Functie: Interieurarchitect

Over: Cindy ontwerpt toekomstbestendige interieurs voor onder andere kantoren, scholen en particulieren. Werken vanuit een concept en creativiteit. Concepten die in combinatie met de idee├źn, wensen en eisen van onze opdrachtgevers resulteren in toekomstbestendige interieurs.

Elroy van Duijvenbode

Elroy van Duijvenbode

Functie: Interieurontwerper

Over Elroy adviseert en ontwerpt persoonlijke en unieke interieurs voor woningen, horeca en retail. Internationaal geschoold en gespecialiseerd in kleur helpt Elroy je samen een persoonlijk interieur samen te stellen. Ook door mee te gaan shoppen naar de juiste meubels.