In 3 stappen op weg naar de oplevering

Kies je pakket

 

 


VRAAG EEN OFFERTE AANVRAAG EEN OFFERTE AAN


VRAAG EEN OFFERTE AAN
Onze verbouwingen


Wij vinden dat een verbouwing zo min mogelijk stress moet opleveren. Duidelijke en transparante communicatie over de voorbereiding en uitvoering is daarvoor een belangrijke randvoorwaarde.


Al onze verbouwingen starten met een persoonlijke intake op locatie. Daarbij doen we alle metingen die we voor de bouwkostenraming* nodig hebben.


Daarnaast mag je van ons verwachten dat we de voortgang en het verbouwingsbudget voor je bewaken. Dit doen we door elke week de verbouwingslocatie te bezoeken. Zo houden we zicht op wat er gebeurt en kunnen we tijdig bijsturen. En uiteraard vertellen we je regelmatig proactief hoe het gaat, inclusief advies over meer- en minderwerk.


Aan het eind van je verbouwing verrichten we uiteraard een grondige keuring en zorgen we dat eventuele opleverpunten worden opgevolgd.

* Een kostenraming is gratis als u een pakket afneemt. Anders brengen we €375 in rekening.


Veelgestelde vragen:

Vraag: Wanneer kun je beginnen? 

Antwoord: Zodra we een akkoord hebben op onze offerte, kunnen we direct voor je aan de slag met de voorbereidingen. 


Vraag: Wanneer moet ik betalen?

Antwoord: Je betaalt verspreid over de duur van het project.  Wanneer en hoeveel je per keer betaalt hangt af van de werkzaamheden en de grootte van de verbouwing.


Vraag: Hoe zit het met verzekeringen?

Antwoord: - Indien de aannemer niet voor een CAR verzekering zorgt bij de verbouwing, kunnen wij dit verzorgen. Met een Construction All Risk (CAR) verzekering, is schade verzekert die als (zelfstandig) aannemer, klusbedrijf, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt is tijdens de bouw of verbouwing van een pand.


Vraag: Kan ik een wasbak, etc. hergebruiken?

Antwoord: Heb je materialen welke je wilt hergebruiken is dit, indien deze in goede en bruikbare staat zijn, uiteraard geen probleem. We zullen met de aannemer / vaklieden bespreken hoe dit meegenomen kan worden in het project. 


Vraag: Kan ik zelf mijn ontwerp, tekening, lichtplan maken voor de verbouwing?

Antwoord: Voor het geven van een impressie kan dit zeker, we zullen er wel altijd een officiële tekening van maken. 


Vraag: Helpen jullie met vergunningen? 

Antwoord: Wij ontzorgen jullie bij de vergunningsaanvraag, hierin werken wij samen met onze vaste partners van 071 bouwadvies en wb4u.


Vraag: Ben ik verplicht om met jullie leveranciers te werken?

Antwoord: Uiteraard ben je dit niet verplicht. Mocht je zelf leveranciers hebben waar je goede ervaringen mee hebt, nemen we deze mee bij de offerte aanvraag. 


Vraag: We hebben zelf al een aantal offertes liggen, kunnen deze mee genomen worden in de voorbereiding?

Antwoord: Zodra de wensen duidelijk zijn, zullen we de eerder aangevraagde offertes hier tegenaan leggen en jullie hierin adviseren. 


Vraag: Hoe gaan jullie om met meer- en minderwerk?

Antwoord: Meer- en minderwerk wordt gedurende het project bijgehouden en met jou als opdrachtgever en de aannemer afgestemd. 


Is er iets niet duidelijk of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn