Over ons

Wij ontzorgen particulieren en bedrijven in de omgeving van Leiden bij verbouwingen en onderhoudsprojecten, van idee tot realisatie.

Voor jou moet onderhoud en verbouwingen zo min mogelijk problemen opleveren. Een goede planning, transparante communicatie en een duidelijke regie zijn daarvoor essentieel.

Van het eerste idee tot de laatste opleverpunten zetten we onze kennis, vaardigheden en netwerk in om de beste prijs en kwaliteit verhouding te kunnen bieden.


Ons aanbod

√ Bouwbegeleiding bij verbouwingen

√ Verzorging Meerjaren Onderhoudsplannen

√ Voorbereiden en begeleiden groot onderhoud


Ons team

Paul Veninga 


Als projectmanager en huisvestingsadviseur begeleid ik jouw onderhoud, verbouwing of renovatie van idee tot realisatie. Ik zorg ervoor dat deskundige vaklieden hun werk volgens afspraak kunnen doen en dat jij weet wat de stand van zaken is. Daarbij denk ik graag mee hoe het werk nog beter kan. Dat scheelt je tijd, geld en een hoop kopzorgen terwijl je wel een optimaal resultaat krijgt.

neem contact op met Paul


Cindy van Vliet


Binnen Veninga Projects ben ik de spin in het web. Ik verzorg de overall regie en coördinatie over alle projecten en plannen. Daardoor weet je zeker dat wij de zaken gedaan krijgen die we hebben afgesproken en dat de factuur klopt.

neem contact op met Cindy

Jurgen Rol


Ik verzorg de onderhoudsplannen voor jouw VvE, school of instelling en begeleidt projecten op het gebied van groot onderhoud. Je komt me tegen bij het opmeten van jouw gebouw maar ook tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Daardoor weet je zeker dat het werk volgens plan wordt opgeleverd.

neem contact op met JurgenIn welke plaatsen zijn wij actief

Wij helpen graag particulieren en bedrijven in een straal van 15 km rondom Voorschoten, denk daarbij aan de volgende gemeenten: Leiden, Oegstgeest, Sassenheim, Katwijk, Noordwijk, Voorschoten, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Zoeterwoude, Hazerswoude, Wassenaar, Den Haag, Voorhout, Rijnsburg en Hillegom.


Onderhoudsplannen kunnen we voor de hele randstad maken.


E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn