.
 
.

Over ons

Veninga Projects is een project- en adviesbureau voor het begeleiden van verbouwingen en renovaties van woningen, kantoren en scholen. Wij nemen u veel werk uit handen en regelen alles van ontwerp, realisatie en inrichting. Zo kunt u zich blijven focussen op uw core business. 


Ons team

Paul Veninga

Paul Veninga

Functie: Projectmanager, huisvestingsadviseur

Over: Paul zorgt ervoor dat uw huisvestingswensen worden gerealiseerd. Hij neemt u veel werk uit handen en begeleidt voor u de verbouwing of renovatie van A tot Z. Ideaal als u niet de kennis of genoeg tijd hebt om een bouwproject te begeleiden. Neem vrijblijvend contact met hem op, hij is u graag van dienst!

Email: paul@veningaprojects.nl

Telefoon: (06) 4714 6171

Heinz Hoek

Heinz Hoek

Functie: Projectinrichter

Over: Heinz ontzorgt u op het gebied van interieur. Het aanbod van producten is breed en varieert van een enkel product tot een totaaloplossing voor uw nieuwe kantoor. Heinz begeleidt u graag bij de keuze voor en aanschaf van projectstoffering, (maatwerk) meubilair, zitoplossingen, ergonomische hulpmiddelen en producten ter verbetering van de akoestiek.

Email: heinz@canto.nu

Telefoon: (06) 8356 3980

Cindy Meeldijk

Cindy Meeldijk

Functie: Interieurarchitect

Over: Cindy ontwerpt toekomstbestendige interieurs voor onder andere kantoren, scholen en particulieren. Werken vanuit een concept en creativiteit. Concepten die in combinatie met de ideeën, wensen en eisen van onze opdrachtgevers resulteren in toekomstbestendige interieurs.

Email: cindy@cminterieurarchitect.nl

Telefoon: (06) 1790 6760


Samen sterk! Met ons team kunnen we alles voor uw verbouwing regelen: van ontwerp tot realisatie en een nieuwe kantoorinrichting. 

Klik hier om meer te weten te komen over onze diensten.