.
 
.

DIENSTEN

Voor het begeleiden van projecten, of het nu projectmanagement of projectinrichting is, is specifieke kennis vereist. Kennis die soms niet of beperkt aanwezig is in uw eigen organisatie. 

Wij hebben de kennis en kunde in huis, met daarnaast een breed netwerk, om te adviseren en te realiseren. Een totaalpakket dus!

Interieurontwerp

Wij zorgen voor een interieurontwerp dat aansluit bij uw wensen van uw woning of bedrijfspand. Daarna gaan we graag voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat het project wordt gerealiseerd. Klik hier voor meer informatie.

Projectmanagement

Wij zorgen voor de juiste leveranciers, eventuele vergunning en zorgen begeleiding tijdens de bouw. Klik hier voor meer informatie.

Projectinrichting

Alles komt voorbij van wachtruimte tot vergaderkamer en van kantoortuin tot kantine. Kleine aanpassingen, vervanging, renovatie, verbetering van de akoestiek, complete metamorfoses of een totaaloplossing voor een nieuw pand. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Facility Management

Heeft uw facilitaire afdeling (tijdelijke) ondersteuning of advies nodig? Klik hier voor meer informatie.

VvE bouwadvies

Wij ontzorgen u bij het groot onderhoud aan uw VvE, van plan tot aan uitvoering.  Ook maken wij Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) voor uw VvE. Klik hier voor meer informatie.


Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.